KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Potočnik: "Gledalce bi povabil, da napolnijo dvorano Poden"
slikcaPred velikim derbijem 2. SKL med LTH Castingsom in Termam Olimie sta za portal slovenska-kosarka.si spregovorila trener domačih Gašper Potočnik in gostujoči košarkar Igor Spešič. V prispevku poglejte tudi, kje vse se je ta teden pisalo o derbiju.
Prispeval: Nejc Ziherl

Kje vse se je pisalo o derbiju (klikni za povezavo):
Radio Sora
Gorenjski glas
KZS
Kosarka.si
Kosarka.si
Kosarka.si: Iz gostujočega tabora
Slovenska-kosarka.si

Izjavi pred velikim derbijem: (www.slovenska-kosarka.si)
Gašper Potočnik, trener LTH Castingsa: "Vemo, da nas čaka derbi. Vsekakor bo to zelo zahtevna tekma, na kateri ne pričakujem lepote. Takšne tekme so bolj čvrste z veliko kontakta. Računam, da se bo igrala dobra obramba na obeh straneh. Pomemben bo skok in psihološka priprava na tekmo. Terme Olimia ima ekipo, ki je sestavljena z namenom, da pride v prvo ligo. So zelo neugoden tekmec v napadu, v obrambi pa igrajo čvrsto in s kontaktom. Upam, da bo na tej tekmi vse regularno, ne pa rugby ter da bodo gledalci prišli na svoj račun. Ob tej priložnosti bi gledalce povabil, da napolnijo dvorano Poden."

Igor Spešič, igralec Term Olimia: "V soboto potujemo na vroče gostovanje v Škofjo Loko, ki ima enako število točk kot mi. Želimo si dobre tekme in posledično dobre igre. Pokazali smo, da smo prava ekipa, ki diha kot eno. Da se dvigujemo v formi, je pokazala tekma proti zelo dobri in mladi ekipi Slovana. Verjamemo vase in želimo nadaljevati niz neporaženosti. Z LTH Castingsom se ne obremenjujemo, saj če bomo igrali tako, kot znamo, bomo zmagali. Na tekmo gremo v polni zasedbi in dali bomo vse od sebe za zmago."
 
 
Gašper Potočnik si želi zmago pred polno dvorano Poden. (Foto: Sergej Kapevski/slovenska-kosarka.si)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji