KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Hartman bo sedel na klop Gorenje vasi
slikcaPeter Hartman, ki je v lanski sezoni vodil člansko zasedbo LTH Castingsa, bo v prihajajoči sezoni vodil četrtoligaša iz Gorenje vasi, Škofje Loke pa kljub temu ne zapušča.
Prispeval: Nejc Ziherl

Dolgoletni kapetan škofjeloškega kluba Peter Hartman bo svojo trenersko kariero nadaljeval v Gorenji vasi. 38-letni Škofjeločan bo prevzel ekipo, ki je lansko sezono pod vodstvom Uroša Medena v 4. SKL zasedla končno 19. mesto (3. mesto v skupini zahod 2). Gorenjevaščani, za katere igra tudi nekdanji košarkar članske ekipe LTH Castingsa Jan Bizjak, bodo tako tudi v prihajajoči sezoni nastopali v 4. SKL.

Aktiven ostaja tudi v Škofji Loki
Peter Hartman se je že v času igranja košarke podal v trenerske vode, prvo zares vidno vlogo pa je dobil v zaključku sezone 2012/13. Tedaj je po odstopu Saše Dončića škofjeloškega prvoligaša poizkušal rešiti pred izpadom iz elite, a mu to ni uspelo. V pretekli sezoni mu je je sezono v 2. SKL končal na 4. mestu. Peter Hartman bo v prihajajoči sezoni poleg članske zasedbe Gorenje vasi vodil še kadetsko in mladinsko ekipo LTH Castingsa. Za Hartmana bo to povratek k vodenju mlajših kategorij, kjer se je že večkrat izkazal. Odličen rezultat je z mladinci zabeležil v sezoni 2011/12, ko je takratno ekipo popeljal do 7. mesta v 1. SKL, med drugim pa so premagali tudi kasnejše prvake, Krko iz Novega mesta.
 
 
Peter Hartman bo še naprej deloval tudi v Škofji Loki. (foto: Sergej Kapevski/slovenska-kosarka.si)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji