KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Vabljeni: V petek otvoritev razstave v Sokolskem domu
slikcaNaslednji večji dogodek bo filatelistična razstava. Slovesna otvoritev le-te bo v petek, 6. junija, ob 18. uri, posvečena pa bo 65-letnici filatelističnega društva Lovra Koširja, 125-letnici njegovega rojstva in pa 60-letnici Košarkarskega kluba Škofja Loka.
Prispeval: Nejc Ziherl

Članski ekipi Odeje in LTH Castingsa sta že pred več kot mesecem dni zaključili s sezono, kar pa še zdaleč ne pomeni, da v Košarkarskem klubu Škofja Loka počivamo. Ker v letošnjem letu praznujemo 60-letnico delovanja, je pred škofjeloškim klubom kar nekaj dogodkov, ki se bodo zvrstili v prihodnjih mesecih. Prvi večji dogodek smo deloma že spravili pod streho. V soboto, 17. maja, se je namreč na prenovljenem igrišču za Osnovno šolo Cvetka Golarja uspešno odvil turnir Triglav lige 3na3. Na Trati se je zbralo kar lepo število privržencev košarkarske igre, kar pa je najbolj pomembno, je bilo na dogodku prisotno kar nekaj mlajših navdušencev. V mesecu maju je že bila načrtovana tudi prenova igrišč v Novem svetu in za Osnovno šolo Škofja Loka – Mesto, a je bila zaradi slabega vremena prestavljena.

Naslednji večji dogodek bo filatelistična razstava. Slovesna otvoritev le-te bo v petek, 6. junija, ob 18. uri, posvečena pa bo 65-letnici filatelističnega društva Lovra Koširja, 125-letnici njegovega rojstva in pa 60-letnici Košarkarskega kluba Škofja Loka. Člani le-tega bodo pripravili transparente s fotografijami in mnogimi osnovnimi podatki o klubu. Ob tej priliki bo možno dobiti dva priložnostna žiga, hkrati pa bo od 17-20. ure, ko bo pošta imela odrto svoje okence, možno dobiti tudi dnevni žig in kuverte z znakom vseh omenjenih obletnic. Posebno zbirko znamk bodo pripravili člani filatelističnega društva.

Čaka nas nagovor župana Mihe Ješeta, spregovorila pa bosta tudi predsednik filatelističnega društva Lovra Koširja Srečko Beričič in predsednik košarkarskega kluba Janez Gaber. Obiskovalci ne boste prikrajšani niti za kulturni program, ki ga bosta popestrila Pevski zbor Lubnik in harmonikarji iz glasbene šole Škofja Loka pod vodstvom Jerneja Hostnika.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji