KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Vabljeni: Na Trati turnir lige 3na3
slikcaS soboto se bo v okviru 60-letnice delovanja KK Škofja Loka pričelo obnavljati zunanja košarkarska igrišča v Škofji Loki. Prvo igrišče, ki se ga bo prenovilo, je igrišče za Osnovno šolo Cvetka Golarja na Trati, kjer se bo v soboto ob 15. uri pričel tudi turnir lige 3na3.
Prispeval: Nejc Ziherl

Več o ligi 3na3 si lahko preberete na uradni strani lige: http://www.3na3.si/

Košarkarski klub Škofja Loka v okviru 60-letnice delovanja v letošnjem letu pripravlja celo vrsto omembe vrednih dogodkov. Eden izmed le-teh je zagotovo obnova igrišč v Škofji Loki. Prvo se bo v soboto, 17. maja, obnovilo igrišče za Osnovno šolo Cvetka Golarja na Trati, kjer bo kasneje potekal tudi turnir lige 3na3.

Obnovo igrišč v sodelovanju z Občino Škofja Loka in KK Škofja Loka vodijo organizatorji turnirja 3na3, ki se bodo na igrišče podali že ob 8. uri zjutraj. Sledila bo celovita prenova igrišča, ob 15. uri pa se bo začel še turnir lige 3na3, 2. letošnji v zahodni konferenci. Prvega letošnjega so košarkarji odigrali na igrišču na Ježici, blestela pa sta tudi igralca LTH Castingsa Luka Ličan (Lepi in drzni) in Dominik Vršnik (Club Extreme Kranj).

Ljubitelji košarkarske igre lepo vabljeni na ogled turnirja, saj bodo tudi obiskovalci imeli kar nekaj priložnosti za lepo nagrado. Obeta se namreč kar nekaj nagradnih tekmovanj, med drugim bodo otroci od 8-12 leta, ki si bodo turnir prišli ogledat skupaj s starši, lahko prišli v boben za enoletno brezplačno vadnino v domači košarkarski šoli. Tekom prihajajočega tedna se bosta prenovili tudi igrišči na Novem svetu in za Osnovno šolo Škofja Loka - Mesto.

V primeru slabega vremena bo turnir prestavljen.
 
 

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji