KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Odmevi: Milašinović o težko priborjeni zmagi, Petrović Škofjeločanom zaželel srečo
slikcaPo tekmi 23. kroga 2. SKL so za portal slovenska-kosarka.si spregovorili tako iz tabora Postojne kot tudi iz tabora LTH Castingsa. Dejan Milašinović je še enkrat več omenil slabo obrambo, ki Škofjeločane "krasi" že skozi celotno sezono.
Prispeval: Nejc Ziherl

Šenčur prvi, ostaja še boj za 2. in 3. mesto
Pred ekipami v 2. SKL so le še trije krogi, že pa je znan zmagovalec rednega dela tekmovanja, ki bo v prihodnji sezoni nastopal v Ligi Telemach. Mesto med elito so si z 21 zmagami na 23 dosedanjih tekmah zagotovili košarkarji Šenčurja Gorenjske gradbene družbe, katerim na tem mestu čestitamo in jim želimo, da bodo Gorenjsko predstavili v kar se da pozitivni luči.

Seveda pa še naprej ostaja možnost, da se med elito prebije tudi ekipa LTH Castingsa. Če bodo Škofjeločani po rednem delu tekmovanja še želeli upati na povratek v Ligo Telemach, bodo morali zadržati mesto med najboljšimi 3 ekipami v 2. SKL. Košarkarji iz mesta pod Lubnikom se bodo v nadaljevanju tekmovanja pomerili še z UKK Koprom, Radensko Creativ in Lastovko iz Domžal. Prav obračun z zadnjo bi znal biti ključen.

Izjave po tekmi (slovenska-kosarka.si):
Radovan Petrović, trener Postojne: "Čestitke mojim fantom na pristopu in prikazani igri. Zaradi trenutne situacije ne moremo do konca parirati takšni ekipi, kot je Škofja Loka. Moji igralci so prikazali pravi pristop in se borili do konca. Škofjeločanom čestitam za zmago in jim želim veliko sreče za naprej."

Martin Bajc, igralec Postojne: "V tekmo smo šli popolnoma sproščeno, saj nismo imeli česa izgubiti. Celo tekmo smo se enakovredno borili z nasprotnikom, na koncu pa nam je za zmago zmanjkalo nekaj sreče in zbranosti pri zaključevanju napadov."

Dejan Milašinović, igralec LTH Castingsa: "Do zmage smo prišli veliko težje, kot smo pričakovali, a vseeno mislim, da zmaga v nobenem trenutku ni bila pod vprašajem. Obramba je bila na vseh položajih zelo slaba, ne samo na Stanku Rajčiču, vendar je bil on najbolj razpoložen."

Vir izjav: www.slovenska-kosarka.si
 
 
Milašinović je bil z 19 točkami še enkrat več najbojši strelec škofjeloške ekipe. (foto: Sergej Kapevski/slovenska-kosarka.si)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji