KK Škofja Loka
KK KK KK KK KK KK KK
Naslov:

Košarkarski klub
Škofja Loka

Podlubnik 1c,
4220 Škofja Loka

Telefon/Faks:
+386 59 935 619

e-pošta:
kk.skloka[a]siol.net

TRR:
03128-1000010043
SKB d.d. - Škofja Loka

DŠ: SI95194606

MŠ: 5093520
 

Facebook   Instagram

Odmevi: Kunc o zmagi, ki bi bila nezaslužena, Zalaznik o lepem darilu
slikcaPo prvem domačem porazu v letošnji sezoni sta spregovorila najboljša strelca domače ekipe, Aleš Kunc in Dejan Milašinović, svoje pa je dodal še slavljenec Jaka Zalaznik.
Prispeval: Nejc Ziherl

Bo odločala tekma zadnjega kroga?
Košarkarji LTH Castingsa so sezono pričeli izjemno, nato pa prav po prvem porazu proti Parkljem začeli popuščati. 8 zmagam, s katerimi so odprli letošnjo sezono, so tako v nadaljevanju na 14 srečanjih dodali le še 8 zmag in tako ostali brez vseh možnosti, da se neposredno uvrstijo v Ligo Telemach. Sedaj je že več ali manj jasno, da bo to uspelo Šenčurju, ki je bil denimo novembra lani v ŠD Poden povsem nadigran, a za razliko od Škofjeločanov dobro tempiral formo.

Že lansko sezono je ekipa iz Škofje Loke v drugem delu sezone povsem popustila in se prav zaradi tega v letošnji sezoni sploh znašla med drugoligaši. Sedaj Škofjeločanom ostaja le še upanje na 2. ali 3. mesto, ki prinašata dodatne kvalifikacije za preboj med elito. Še vedno imajo vse v svojih rokah, že pa je več ali manj jasno, da si v zadnjem krogu ne bodo smeli privoščiti poraza proti Lastovki. Klub iz Domžal se je v drugem delu sezone okrepil z Gregorjem Jakhelom Kolarevićem in je enkrat v letošnji sezoni že premagal Škofjeločane. Še bo pesto.

Izjave po tekmi LTH Castings - Parklji:
Aleš Kunc, igralec LTH Castingsa: "Še ena od tekem, ki jih ne bi smeli izgubiti. V tekmo so vstopili brez prave želje, zato smo že po 5 minutah zaostajali za 12 točk. Nekako smo potem ujeli priključek, vendar nismo igrali niti približno tako, kot znamo in zmoremo. Od igre, ki nas je krasila na začetku sezone, smo oddaljeni svetlobna leta. V napadu se zanašamo na individualne kvalitete in nismo v stanju narediti več kot 2 do 3 podaje, v obrambi pa v trenutnem stanju očitno ne moremo pokriti naslonjača na kolesih. Če želimo imeti vsaj teoretične možnosti za morebitni preboj v prvo ligo, moramo ponovno začeti uživati v tej lepi igri. In krivdo za slabše rezultate poiskati pri sebi. Če se vrnem na tekmo. Čestitam Parkljem za zmago. Tudi če bi mi na koncu po čudežu zmagali, bi bilo to povsem nezasluženo."

Dejan Milašinović, igralec LTH Castingsa: "Celotno srečanje s Parklji smo odigrali preveč mehko in brez prave energije. Tako kot smo odigrali celo tekmo, smo tudi v končnici. Se pravi preslabo v obrambi, kar je na koncu bilo usodno za poraz. Pred naslednjimi tekmami bi bilo treba popraviti praktično vse, še posebej pa igro v obrambi. Vendar mislim, da veliko časa za kakršnokoli popravljanje ni, tako da bo veliko odvisno od dnevne forme."

Jaka Zalaznik, trener Parkljev: "Odigrali smo dobro tekmo, kjer so se igralci držali dogovorov iz garderobe. Iskreno bi se zahvalil igralcem, ki so z borbenostjo in pravim pristopom priigrali zmago in mi za moj rojstni dan podarili najlepše darilo."

Vir izjav: www.slovenska-kosarka.si
 
 
Aleš Kunc je bil po tekmi s Parklji vidno razočaran. (foto: Sergej Kapevski/slovenska-kosarka.si)
Jaki Zalazniku so njegovi varovanci pripravili lepo darilo. (foto: Sergej Kapevski/slovenska-kosarka.si)

nazaj na seznam novic

Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji
LTH Casting Domel Polycom Difa Craft Obcina Ines Audax Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji Sponzorji